Follow us on

Vespa Club Srbija

Vespa club Srbija

On line
Imamo 1 gost na mreži
vespa003.jpg
Home O nama

PostHeaderIcon Istorijat

Istorijat Vespa Club-a Srbija vezuje se za nastanak dva vespa kluba koja su i osnovala VCS:

  • Vespa Club Continent
  • Vespa Club Beograd

Druženje vesparoša na ovim prostorima počinje davnih šezdesetih godina prošlog veka, ali formalno i pravno, 2002 godina je bitna zato što su te godine osnovani VC Continent i VC beograd.

VC Beograd je vrlo brzo preuzeo lidersku poziciju i bio okosnica u propagiranju ideje o Vespi i svemu onome što njeno ime znači. Vrlo brzo ideja koju je klub propagirao dobija veliki broj istomišljenika. Tokom sldećih 5-6 godina, za članstvo u klubu su bili zainteresovani i ljubitelji Vespi iz drugih gradova, tako da je na osnovu interesovanja, a u saradnji sa Vespa Club-om Continent, 2009 godine osnovan Vespa Club Srbija.

Vespa Club Srbija prima u svoje članstvo Vespa klubove sa teritorije Republike Srbije, tako da je Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , na osnovu rezultata i zasluga u propagiranju ideja VCS-a kao i u organizaciji dogadjaja, 2010. godine primljen u članstvo VCS.

Vespa Club Srbija, kao medije za predstavljanje svog programa rada, informisanje o svim onim stvarima koje su interesante za članove, kao i propagiranje svih aktivnosti na kojima aktivno učestvuje koristi web sajt na adresi www.vespaclubsrbija.rs i forum na koji se pristupa preko web sajta. Pregled sajta je svima dostupan dok je za pristup forumu potrebna registracija.
Procedura registracije je jednostavna i zahteva slanje i potvrdjivanje osnovnih ličnih podataka. Proces je automatizovan i svodi se na praćenje procedure korak po korak.

Sam istorijat i detaljan opis svih održanih aktivnosti dostupan je na forumu VCS-a u rubrici "održane aktivnosti".

 

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 
Servis

vespa servis

 

Vespa Club Srbija

omogućuje svim ljubiteljima Vespe, servis, stručne savete i konsultacije u vezi svih problema koji muče Vašu Vespu.

Info.....060-51-999-71 Igor

Meteo izveštaj