Follow us on

Vespa Club Srbija

Vespa club Srbija

On line
Imamo 6 gostiju na mreži
vespa-club-srbija-logo.jpgold
Home

PostHeaderIcon Vespa Club Srbija

PostHeaderIcon Quattro Vespa dritto Umago

 

Vespa klub Valjevo pozvan je da ucestvuje na tradicionalnom vespa skupu u Hrvatskoj koji se ove godine odrzavao u Umagu. Na sastanku kluba,obrni, okreni,pravi racunice kilometraze,kombinacije.....Spade knjiga na 3 slova.Bora,Darko i ja odlucismo da branimo boje naseg kluba.Ostali momci sto zbog daljine,sto zbog finansija i posla odustadose od ove avanture.Sta da se radi idemo dalje,bice jos voznji i jos prilika pa cemo ici u vecem broju.

Inace skup pocinje u petak 06.09.2013 i traje do nedelje 09.09...Pripreme pocinju,googlanje,michelin routh itd...Trazi se najpovoljnija i najbliza ruta.Dogovor je da nam se po ulasku u Bosnu prikljuci momak iz Pljevalja Zeljko.Nas neizostavni suvozac na takvim putovanjima.Nekako smo vec postali tandem i ekipa.Sad nas je cetvorica.....

Pakovanje stvari,opreme,alata(za nedaj) Boze tece po planu.Obzirom da nas je cetvorica i planirana ruta ide kroz Bosnu pa na more,odlucujemo da vozimo u dva dana.
Prvi dan, Valjevo - Zadar...Drugi dan Valjevo -Umag.Prvi dan do Zadra najkracim putem ima oko 670 km.
Definitivan dogovor je pao i polazak je cetvrtak u ranim jutarnjim satima. 04.00.sa Luk-oilove pumpe.

04.00 Luk oil pumpa i polazak. Obzirom da pumpadzije dremaju (a nisu radi da izlaze)Dare slika pa nam fali na fotografiji....
Krecemooooooooooo.........

Opširnije...

 

PostHeaderIcon Zasavica 2013 - 18.05.2013.

vespa club srbija zasavica 2013

 

Nova vožnja, subota 18.05.2013.

Ovaj vikend put nas vodi do Zasavice. Polazak u 10.00 sa parkinga ispred Kombank tj beogradske Arene.

Zasavica se nalazi u jugoistočnom delu Evrope, u Srbiji, na području južne Vojvodine i severne Mačve, istočno od reke Drine i južno od reke Save, na teritoriji opština Sremska Mitrovica i Bogatić.

Prirodno dobro se nalazi između 44° 52′ 56“ i 44° 58′ 04“ severne geografske širine i 19° 24′ 07“ i 19° 36′ 31“ istočne geografske dužine (po Griniču).

Opširnije...

 
Servis

vespa servis

 

Vespa Club Srbija

omogućuje svim ljubiteljima Vespe, servis, stručne savete i konsultacije u vezi svih problema koji muče Vašu Vespu.

Info.....060-51-999-71 Igor

Meteo izveštaj