Follow us on

Vespa Club Srbija

Vespa club Srbija

On line
Imamo 22 gostiju na mreži
vespa_club_srbija.jpg
Home

PostHeaderIcon Vespa Club Srbija

PostHeaderIcon Vespa Club Valjevo u Dubrovniku 2012

Pozvani smo da kao klub posetimo vespa klub Dubrovnik i Crovespu.
Ucescu se odazvalo nas tojica Bora,Keks i moja malenkost.U putu kupimo i naseg prijatelja vesparoza Zeljka iz Pljevalja i jasemo dalje zajedno.
Planirana ruta je Valjevo-Pozega-Uzice-Zlatibor-Kokin brod-Nova Varos-Prijepolje-Pljevlja-Djrdjevica Tara-Zabljak-Savnik-Niksic-Risan-Herceh Novi-Igalo-Dubrovnik.
Pokret je ujutru sa Luk oil-ove pumpe u 08.30. Vreme nam izgleda nece ici na ruku bas.Najavljuju kisu ali to nas ne sprecava da lagano idemo.
Bice slikica i video klipova......

Keks,Bora i ja krenuli smo iz Valjeva u cetvrtak u 09.00.Prva pauza je bila posle 170 km na Kokinom brodu,naravno za dorucak.Nastavljamo dalje prema granici.U Novoj Varosi pocinje kisa.Stajemo na pumpu tocimo gorivo i oblacimo odela za kisu.Posle 2 km kisa prestaje i sunce pocinje da przi.Opet stajanje pa skidanje.Prelazak granice sa MNE na Jabuci i dolazak u Pljevlja oko 13.30.Ceka nas nas drug vesparos Zeljko koji nas gosti u svom kaficu.Oblaci pocinju da kuvaju i mi zurimo da pobegnemo "pre kise". Gas kroz MNE. I naravno kok je kisi jos pobegao.....Pocinje da pada na Djurdjevica Tari. Oblacenje i gas,nema stajanja. Lije kao da je neko prosu celo nebo na samo nas cetvoricu.Vozimo preko Zabljaka po kisi i nailazimo na momke iz BG (Drustva ljubitelja vespe) pokvareni na drumu. Jedna PK je stala. Stajemo i pomazemo koliko je bilo u nasoj moci.Skidanje rezervoara,rasturanje karba itd. Momku se zacepio dovod goriva.Dajemo mu instrukcije da se vrati u Zabljak i ocisti rezervoar. Uglavnom upalila je.Poslusao je i sutradan stigao do Dubrovnika.

Opširnije...

 

PostHeaderIcon Vespa muzej

Vespa Club Srbija može da se pohvali nesvakidašnjom muzejskom kolekcijom italijanskih skutera, koja se zasad nalazi - u garaži.

Detaljna reportaža je -> ovde

 

 
Servis

vespa servis

 

Vespa Club Srbija

omogućuje svim ljubiteljima Vespe, servis, stručne savete i konsultacije u vezi svih problema koji muče Vašu Vespu.

Info.....060-51-999-71 Igor

Meteo izveštaj