Follow us on

Vespa Club Srbija

Vespa club Srbija

On line
Imamo 5 gostiju na mreži
srecna2020.jpg
Home

PostHeaderIcon Vespa Club Srbija

PostHeaderIcon Vespa - 55 godina u Srbiji, galerija Progres

Povodom jubileja, 55 godina Vespe u Srbiji, Vespa Club Srbija, u saradnji sa Vespa Club-om Beograd i Vespa Club-om Valjevo, u galeriji Progres, organizovao je jedinstvenu izložbu. U galeriji su bili izloženi eksponati Vespi godina proizvodnje od 1949. do 2005. godine.

U periodu od 15.10. 2012. pa do 23.10.2012. izložbu je posetilo oko 15.000 posetilaca. Po informacijama službenika galerije Progres, naša izložba je svrstana na treće mesto po broju posetilaca odmah iza izložbi koje su bile posvećene manastiru Hiladar i italijanksom slikaru Modiljaniju.

Ako se uzmu u obzir utisci zapisani u knjigu utisaka kao i specijalna plaketa koju je klub dobio za uspešnu organizaciju izložbe od Vespa club d' Italia i Predsednika Komisije "Registro storico vespa" konzervatora g-dina Luigi Frisinghellia, možemo da zaključimo da je izložba uspela i da je dostignut vrhunski nivo u restauraciji i prezentovanju Vespe koji je jedinstven na ovim prostorima. O ovome svedoče brojni izveštaji u domaćim i inostranim medijima. Za ovaj uspeh, zaslužni su svi članovi Vespa Cluba Srbija koji su znanjem, energijom i maštom učinili da Vespe budu onakve kakve jesu.

 

Opširnije...

 

PostHeaderIcon Vespa Club Valjevo u Dubrovniku 2012

Pozvani smo da kao klub posetimo vespa klub Dubrovnik i Crovespu.
Ucescu se odazvalo nas tojica Bora,Keks i moja malenkost.U putu kupimo i naseg prijatelja vesparoza Zeljka iz Pljevalja i jasemo dalje zajedno.
Planirana ruta je Valjevo-Pozega-Uzice-Zlatibor-Kokin brod-Nova Varos-Prijepolje-Pljevlja-Djrdjevica Tara-Zabljak-Savnik-Niksic-Risan-Herceh Novi-Igalo-Dubrovnik.
Pokret je ujutru sa Luk oil-ove pumpe u 08.30. Vreme nam izgleda nece ici na ruku bas.Najavljuju kisu ali to nas ne sprecava da lagano idemo.
Bice slikica i video klipova......

Keks,Bora i ja krenuli smo iz Valjeva u cetvrtak u 09.00.Prva pauza je bila posle 170 km na Kokinom brodu,naravno za dorucak.Nastavljamo dalje prema granici.U Novoj Varosi pocinje kisa.Stajemo na pumpu tocimo gorivo i oblacimo odela za kisu.Posle 2 km kisa prestaje i sunce pocinje da przi.Opet stajanje pa skidanje.Prelazak granice sa MNE na Jabuci i dolazak u Pljevlja oko 13.30.Ceka nas nas drug vesparos Zeljko koji nas gosti u svom kaficu.Oblaci pocinju da kuvaju i mi zurimo da pobegnemo "pre kise". Gas kroz MNE. I naravno kok je kisi jos pobegao.....Pocinje da pada na Djurdjevica Tari. Oblacenje i gas,nema stajanja. Lije kao da je neko prosu celo nebo na samo nas cetvoricu.Vozimo preko Zabljaka po kisi i nailazimo na momke iz BG (Drustva ljubitelja vespe) pokvareni na drumu. Jedna PK je stala. Stajemo i pomazemo koliko je bilo u nasoj moci.Skidanje rezervoara,rasturanje karba itd. Momku se zacepio dovod goriva.Dajemo mu instrukcije da se vrati u Zabljak i ocisti rezervoar. Uglavnom upalila je.Poslusao je i sutradan stigao do Dubrovnika.

Opširnije...

 
Servis

vespa servis

 

Vespa Club Srbija

omogućuje svim ljubiteljima Vespe, servis, stručne savete i konsultacije u vezi svih problema koji muče Vašu Vespu.

Info.....060-51-999-71 Igor

Meteo izveštaj